Bryn og vipper

 • Keratin Lash Lift

  Semipermanent buk af dine vipper. Denne behandling er til dig som ønsker en lettere hverdag, da du slipper for at bruge øjenvippebukker og mascara hver dag. Døjer du med allergi eller sensitive øjne er dette også den rette løsning for dig! Lash lift får dine vipper til at se længere, smukkere og mere fyldige ud, helt naturligt. Vipperne løftes og bukkes ved hjælp af permanentvæsker specifikt lavet til dine vipper, og har en holdbarhed på 6 - 8 uger. Til slut lægges en keratin kur på dine vipper, for at pleje og beskytte efter behandlingen. De væsker jeg anvender er godkendte til gravide og ammende, og er derfor super skånsomme for dine øjenomgivelser.

  Varighed 30 min.

 • Keratin Lash lift inkl farve

  Semipermanent buk af dine vipper. Denne behandling er til dig som ønsker en lettere hverdag, da du slipper for at bruge øjenvippebukker og mascara hver dag. Døjer du med allergi eller sensitive øjne er dette også den rette løsning for dig! Lash lift får dine vipper til at se længere, smukkere og mere fyldige ud, helt naturligt. Vipperne løftes og bukkes ved hjælp af permanentvæsker specifikt lavet til dine vipper, og har en holdbarhed på 6 - 8 uger. Farven der anvendes til at farve dine vipper er blåsort, da det giver en mere intens sort farve, og længere holdbarhed end blot sort farve. Til slut lægges en keratin kur på dine vipper, for at pleje og beskytte efter behandlingen. De væsker jeg anvender er godkendte til gravide og ammende, og er derfor super skånsomme for dine øjenomgivelser.

 • Brow Lamination

  Semipermanent laminering af dine bryn. Denne behandling er til dig som ønsker en lettere hverdag, da du slipper for at tegne dine bryn op og style dem hver dag. Resultatet er individuelt i forhold til udgangspunkt og behov, men som helhed har vi fokus på fylde, symmetri og skarphed, helt naturligt. Ved hjælp af permanentvæsker bliver dine bryn blødgjort, og små hvirvler, forskellige groretninger og “stive” hår bliver opløst. Dette gør at du let selv kan bestemme formen, og sætte dine bryn som du har lyst, forskellen er blot at vi indrammer og former brynene sådan at de passer perfekt til dig og din ansigtsform. Til slut lægges en keratin kur på dine bryn, for at pleje og beskytte efter behandlingen. De væsker jeg anvender er godkendte til gravide og ammende, og er derfor super skånsomme for dine bryn.

 • Brow Lamination inkl. farve

  Semipermanent laminering af dine bryn. Denne behandling er til dig som ønsker en lettere hverdag, da du slipper for at tegne dine bryn op og style dem hver dag. Resultatet er individuelt i forhold til udgangspunkt og behov, men som helhed har vi fokus på fylde, symmetri og skarphed, helt naturligt. Ved hjælp af permanentvæsker bliver dine bryn blødgjort, og små hvirvler, forskellige groretninger og “stive” hår bliver opløst. Dette gør at du let selv kan bestemme formen, og sætte dine bryn som du har lyst, forskellen er blot at vi indrammer og former brynene sådan at de passer perfekt til dig og din ansigtsform. De farver der anvendes til behandlingen er hybridfarver, som også farver din hud og ikke blot dine hår. Dette gør at vi kan dække de små “huller” vi alle naturligt har i vores bryn, og på den måde skaber vi mere fylde og symmetri. Til slut lægges en keratin kur på dine bryn, for at pleje og beskytte efter behandlingen. De væsker jeg anvender er godkendte til gravide og ammende, og er derfor super skånsomme for dine bryn.

  Varighed 50 min.

 • Lash og Brow Lift inkl. farve

  Dette er min signaturbehandling, hvor jeg udfører keratin lash lift og brow lamination i samme behandling. Se mere info under både keratin lash lift, og brow lamination.

 • Farvning af bryn eller vipper inkl. ret

  Indram dit ansigt ved at få farvet dine bryn og/eller vipper. Jeg retter dine bryn med pincet og/eller voks. Der anvendes skånsomme produkter som er godkendte til gravide og ammende, og derfor er denne behandling også til dig som døjer med allergi eller en generelt sensitiv hud. Varighed 30 min.

 • Farvning af bryn eller vipper

  Indram dit ansigt ved at få farvet dine bryn og/eller vipper. Jeg anvender skånsomme produkter som er godkendte til gravide og ammende, og derfor er denne behandling også til dig som døjer med allergi eller en generelt sensitiv hud.

  Varighed 15 min.

 • Voks af bryn

  Der anvendes Lycon produkter når jeg vokser, og det kan gøres overalt i ansigtet, efter ønske. Efter voks anvender jeg aloe vera gel på din hud, for at beskytte og berolige huden.